субота, 24 грудня 2022 00:10

"Санекс Універсал" працює в мороз

— Рекламі не завжди вірю, але в цьому випадку виробники пишуть правду, — каже 47-річна Наталія Ткаченко з міста Умань Черкаської області. — Якісний біопрепарат працює у вигрібній навіть за 15 градусів морозу.

Наталія мешкає у приватному будинку. Каналізаційні стоки стікають у септик об'ємом 4 куб. м. У нього жінка щомісяця засипає біопрепарат "Bio Septix". Він перероблює відходи у прозору рідину без запаху, яка просочується крізь бічні стінки в землю.

— Раніше перестраховувалася, на новорічно-різдвяні свята заздалегідь замовляла асенізатора, — говорить Ткаченко. — Бо в ці дні в хаті все готую, мию, прибираю, перу. Води в яму стікає багато. Не хотіла, щоб свято перетворилося на панічні пошуки асенізатора. Але побачила, що "Bio Septix" справляється — рівень відходів у ямі не зростає. Головне підсипати його постійно, щоб реакція не припинялася. Якщо сильно переживаю, то можу всипати трохи більше.

Канадський біопродукт "Bio Septix" поглинає та переробляє у вигрібній ямі будь-які відходи органічного походження. У результаті його дії відновлюється внутрішній об'єм септика, очищуються всі його дренажні канали. З ями зникає неприємний запах.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном

0 (67) 633 52 33 можна отримати консультацію щодо продукту.

Набір препаратів "Санекс Універсал" і "Bio Septix" 200 коштує 590 грн. Якщо написати відгук на сайті виробника, можна отримати 10% знижки.

У період новорічно-різдвяних свят виробник пропонує додаткові знижки. За 590 грн можна придбати набір із трьох препаратів: "Septix" для надвірних туалетів, "Septix Біо Дрен" для очищення каналізаційних труб і спрей "Санекс Автодогляд" для очищення салону та багажника автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Універсал" працює в мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути