четвер, 17 листопада 2022 00:20

"Санекс Універсал" працює і взимку

52-річна Наталія Черепенко із села Гнатівка Бучанського району на Київщині не користується послугами асенізатора. Вливає в септик біопрепарат "Bio Septix", що перероблює відходи на воду, яка просочується в землю.

— З весни по осінь було все чудово. Але з настанням холодів знову планувала щотижня надзвонювати асенізаторам, — каже Черепенко. — Бо ж, думаю, земля набрала вологи, та й бактерії перестали працювати. Але на диво вони продовжують переробляти відходи. Яма не набирається. За ті гроші, які віддавала за один виклик, накупила препаратів на весь рік.

Канадський біопродукт "Bio Septix" поглинає і переробляє у вигрібній ямі будь-які відходи органічного походження. У результаті його дії відновлюється внутрішній об'єм септика, очищуються всі дренажні канали. З ями зникає неприємний запах.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0 (67) 633 52 33 можна отримати консультацію щодо необхідного біопродукту.

Зараз виробники пропонують знижку. Набір препаратів "Санекс Універсал" і "Bio Septix" 200 коштує 590 грн. Якщо написати відгук на їхньому сайті, можна отримати додатково 10% знижки до суми замовлення.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Універсал" працює і взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути