четвер, 12 червня 2008 16:53

Рибаков не віддасть БЮТ свою картку для голосування

Рибаков не віддасть БЮТ свою картку для голосування
Член фракції БЮТ Ігор Рибаков заявляє про те, що не має наміру повертатися в демократичну коаліцію, і не віддасть свою картку для голосування.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби депутата, у якому Рибаков "хоче розвіяти всі міфи і чутки про свою картку для голосування і про своє повернення в коаліцію".

"Це все неправда, що озвучують депутати і лідери фракції для того, щоб втримати інших депутатів, що хочуть піти з коаліції, але не наважуються", - заявив Рибаков.

Депутат підкреслив, що після його виходу з коаліції, "вона розвалюється зі скаженою швидкістю": "Я всім продемонстрував, що відповідаю за свої слова і не збираюся робити крок назад".

"Моє рішення залишити лави парламентської більшості стало послідовним і логічним наслідком, виявлених мною безлічі беззаконно-корупційних дій, на які я неодноразово звертав увагу керівництва фракції й уряду", - заявив Рибаков.

Депутат також додав, що держава вимагає нових облич у владі й у парламенті:

"Мої кроки про вихід з коаліції необхідні для того, щоб наша держава одержала нову, ефективну і молоду політично підковану еліту, що змінить докорінно усі "старі обличчя", що замішані в криміналі і корупції".

"Молода політична еліта не буде себе плямувати старим совковим болотом", - додав Рибаков.

Депутат підкреслив, що маніпуляція слів деяких політиків, що стосуються його можливого повернення в коаліцію, він розцінює, як пустопорожні слова і власний піар.

Рибаков нагадав, що члени коаліції повинні розуміти зміст словосполучення "демократія", що значить "влада народу", відповідно, "коаліція" – угоди між політичними партіями для досягнення визначеної мети, "чого я в нашій так званій коаліції не спостерігаю".

"Я прийшов у парламент відстоювати інтереси народу, а не обслуговувати окремі кримінальні-контрабандні схеми кланів, що знищують нашу націю і змушують людей виживати", - заявляє депутат.

Як відомо, повідомляючи про вихід депутатів з коаліції, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк сказав, що "у парламенті відбулася певна зрада".

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Рибаков не віддасть БЮТ свою картку для голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути