Україна перетнула "червоні лінії" Путіна в Мордовії

Російські пропагандисти бідкаються, що Кримський міст буде зруйнований під інавгурацію Путіна. А що про це думає ГУР?

На Росії серед пропагандистів істерика і шок. Напередодні у Джанкої в Криму сили ЗСУ вразили кілька комплексів ППО С-300 і С-400, а потім здетонував іще й склад із зенітними ракетами, пожежа тривала кілька годин. Соловйов і компанія не можуть не розуміти - такими діями українці розчищають небо для наступної атаки по Кримському мосту. Росіяни вже навіть дату вигадали - 7 травня, день інавгурації диктатора Володимира Путіна на черговий президентський термін. Тепер їм залишається хіба самим знищити злощасний міст, аби лишень не дати це зробити ЗСУ.

І другий привід для суму на Росії - спікер американського Конгресу Майк Джонсон вже не їхній. Він презентував проєкт допомоги Україні, який включає додаткові ракети ATACMS. І ще й заявив, що США мають допомагати нашій державі всіма силами, особливо зброєю - щоб не довелося допомагати своїми солдатами. І Ольга Скабеєва, і Соловйов дуже засмучені з цієї новини, адже "Джонсон вже зламався" і "Джонсон не наш". І вангують, що допомога Україні буде надана на день народження Гітлера.

До речі, вчора Україна встигла ще й перетнути ядерні червоні лінії Путіна. У Мордовії безпілотники ГУР знищили загоризонтний радіолокатор "Контейнер", який має дальність виявлення цілей близько 3 тис. км та висоту виявлення - понад 100 км. Наші безпілотники атакували ціль на відстані близько 680 км. Ця РЛС підсвічувала нашу територію і скеровувала російські ракети, які обстрілювали Україну КАБами. Також ця радіолокаційна система входить до систем стратегічного значення Росії - тобто, ураження цієї конструкції передбачає ядерний удар у відповідь. Насправді, як бачимо, ні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі