Армія дронів, вперед! Бавовна на ворожих аеродромах

Гучна ніч на Росії - українські дроноводи підготували ворожим винищувачам гарячі подарунки

На Росії СВО йде за планом - цієї ночі тут знову зафіксували масовану атаку дронів. У Курську - місцева ППО навіть поцілила по житловому будинку. Гучно було також і в Енгельсі. Ми всі знаємо тамтешній аеродром - саме звідти відбуваються вильоти російських МІГів, щоб бомбити наші міста. Однак про результати стане відомо пізніше.

Та найцікавіше було на Ростовщині. Тут наразували понад 40 невідомих безпілотників, які уразили місцевий аеродром. Через те, що підстанція в Морозівському районі спинила собою дрон - кілька населених пунктів опинилися знеструмленими. Ну і традиційно - тамтешня ППО спрацювала по будинку росіян. Та вишенька на торті - морозовський аеродром, де базуються ворожі винищувачі. За різними даними, уражено і пошкоджено від 6 до 14 літаків. Чепкаємо супутникових підтверджень.

Навіть місцеві пропагандисти нарікають - ППО бракує, бо всі системи протиповітряного захисту працюють на лінії фронту. Пропонують навіть організувати загони ТРО для протидії дронам. Щоправда, коштом місцевих бізнес-структур. Росіяни скаржаться - як же так, в Україні снарядний голод, а обстріли НПЗ та воєнних об'єктів на Росії дедалі частішають. Обіцяємо - буде ще гарячіше!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі