Путінські больові точки - де вони

Щоб завдати кривавому режиму найбільшої шкоди - треба насамперед з'ясувати, куди бити

Упродовж останніх двох років українські фахівці намацують найчутливіші точки, удари по яких боляче позначаються на російській армії та економіці. Наприклад, після виході Росії із зернової угоди і її погроз у бік суднам в акваторії Чорного моря - українці почали вражати російські судна. Переважно наші фахівці полювали на кораблі-носії ракетної зброї, зокрема "Калібрів". Нагадаємо, саме "Калібрами" у липні 2022 була уражена Вінниця, коли загинуло 27 людей, ще 8 вважаються зниклими безвісти. Зараз, після точних ударів наших морських дронів по російських ракетоносіях - ракетні атаки значно порідшали. А з води їх взагалі більше не запускають. Тобто зараз можна казати, що Чорноморський флот Росії в Україні - цілком нейтралізований.

Друга больова точка - це Крим. І ключ до повернення півострова це Кримський міст. Після двох невдалих спроб зруйнувати його, наступна спроба просто зобов'язана вдатися. Адже цей міст - уже важливий не лише в плані логістики, а й як символ самої окупації.

Наступна точка вразливості - Білгород, розташованих за якихось 40 км від українського кордону. Його необхідно бомбити щодня, щоб створювати точки і регіони нестабільності всередині самої Росії. Це змусить нарешті пересічних росіян усвідомити, що таке війна і чим закінчується підтримка кровожерних ініціатив їхнього президента. Імовірно - це буде доброю ілюстрацією так званої "санітарної зони" Путіна, однак на території вже його держави.

Ну і нарешті - російські НПЗ, які так вдало трощать наші далекобійні дрони. Зрозуміло, що ані Нацгвардія, ні ППО таку територію і кількість заводів просто не перекриють і не захистять. Зараз уже Росія скоротила експорт нафти та пального, а його вартість - стрибнула до хмар. А ще ж є ще аеродроми і воєнні бази, які теж не залишаються без уваги наших операторів дронів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі