Арестович обматюкав українців за образу росіян

Колишній радник ОП давно і послідовно вступається за все російське на території України та вперто не розуміє, що з цим не так

Видатний прогнозист і колишній радник Офісу президента Олексій Арестович дуже образився на українців та зробив висновок, що народ у нас не той, і "башкой не думает". Цей потік образ в бік українського народу стався після того, як Арестовича розкритикували за те, що він наговорив у інтерв'ю з "хорошей русской" Юлією Латиніною. А наговорив він багато: знову критикував поганих українців і казав, що от якби він керував війною, то ми точно вже на 100% перемогли б.

Протягом цього етеру Арестович постійно нарікав на дуже поганих українців, які "безпідставно" називають росіян орками. І взагалі: треба відділяти російський народ від Володимира Путіна, тому що це ж тільки Путін воює проти України, а нещасні "мальчікі в трусіках" ні в чому не винні. Оці його слова викликали велику критику серед українців. Йому нагадали, що він планує будувати в Україні політичну кар'єру, і сказали, що за нього голосувати тепер не будуть. І Арестович дуже сильно образився.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі