вівторок, 30 вересня 2008 17:35

Кондитер заміщала сестру-близнючку в суді

В італійському Мілані заарештували двох 54-річних близнючок. Одна із сестер, Габріела, мала ліцензію адвоката й судді. Постійно ніде не працювала, жила на гонорари. Інколи в жінки з"являлися одразу дві справи в суді. Тоді Габріела відсилала на одне із засідань сестру-близнючку Патрицію, аби не втрачати заробітку.

Останнього разу Габріела мала виступати суддею в справі про зґвалтування, а також бути адвокатом дрібного грабіжника. Юристка вирішила попрацювати суддею. Натомість Патрицію відправила захищати підсудного. Сестра, яка має диплом кондитера, справу програла. Гроші за роботу взяла. Клієнт поскаржився на неякісний захист у колегію адвокатів. Тоді обман розкрився. Обидві сестри опиняться на лаві підсудних. Слухання призначені на січень.

Весною цього року заарештували двох колумбійських близнюків-наркоторговців. Мігель Анхель Мехія та Віктор Мануель Мехія очолювали лист найбільш розшукуваних міжнародних злочинців. Держдепартамент США пообіцяв $5 млн за їх затримання. За кілька років братам вдалося ввезти в Північну Америку 70 т кокаїну.

Зараз ви читаєте новину «Кондитер заміщала сестру-близнючку в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути