понеділок, 25 лютого 2008 12:12

Ібрагімов боксував з травмованою рукою

Ібрагімов боксував з травмованою рукою

Російський боксер Султан Ібрагімов, який 24 лютого в Нью-Йорку втратив титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBO в бою з українцем Володимиром Кличком, заявив, що на його стан під час поєдинку вплинула травма лівої руки, яку він отримав в одному зі спарингів. При цьому він визнав, що суперник був сильніший і переміг заслужено.

- На мій стан вплинула травма лівої руки, яку я отримав у спарингу за тиждень до бою. Вона у мене і так була пошкоджена – пару років тому я її зламав у поєдинку з Уітакером. Що стосується бою, то головне тут полягає у тому, що суперник був сильніший, - говорить Ібрагімов.

Промоутер Ібрагімова Леон Маргулес підкреслив, що Володимир Кличко бився з порушеннями правил.

- Я дуже сильно сперечався з рефері на рингу. Впродовж всього бою Володимир постійно бив по рукавичці Султана зверху вниз. А згідно правилам – це неприпустимо. Рефері зі мною не погодився – це його право, - відзначив Маргулес.

За його словами, він міг би подати протест, оскільки порушення правил було серйозним, але не став цього робити, визнавши перемогу Кличка.

Переможець же зазначив, що хотів перемогти ефектно, але поєдинок вийшов складним через тактику Ібрагімова.

- Мені було дуже важко звикнути до його манери ведення бою. По-перше, давала про себе знати різниця у зрості. По-друге, він дуже несподівано пірнав униз. Я боявся бити правою і втратити баланс, оскільки чудово знав, що він відразу відповість своєю лівою, якою зазвичай б"є. Султан дуже хороший боксер. Я поважаю його як чемпіона і людину, - заявив Кличко-молодший.

"Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов боксував з травмованою рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути