середа, 20 лютого 2008 15:54

"Після ін"єкцій у в"язниці СБУ в Рудьковського порушилася моторика кінцівок" - адвокат

"Після ін"єкцій у в"язниці СБУ в Рудьковського порушилася моторика кінцівок" - адвокат
Екс-міністру транспорту та зв"язку Миколі Рудьковському під час утримання у в"язниці Служби безпеки України "робили ін"єкції, після яких в нього порушилася моторика кінцівок". Про це заявив адвокат Рудьковського Олексій Бонюк.

За його словами, після того, як Рудьковського відпустили з в"язниці, він був доставлений до клініки для медичного обстеження.

"Проте пройшов вже занадто великий час для того, щоб з"ясувати, що це були за ін"єкції і з якою метою вони робилися", - сказав адвокат.

Також він повідомив, що адвокати екс-міністра підготували листи до ПАРЄ та ЄС з проханням надати відповідну правову оцінку діям слідчих органів та СБУ. При цьому Бонюк повідомив, що адвокати Рудьковського мають намір подати судовий позов проти СБУ щодо неправомірних дій під час затримання екс-міністра і під час ведення слідства, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Після ін"єкцій у в"язниці СБУ в Рудьковського порушилася моторика кінцівок" - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути