середа, 16 січня 2008 14:50

Керівником спостережної ради НСК "Олімпійський" став Васюник

Керівником спостережної ради НСК "Олімпійський" став Васюник
Кабінет Міністрів звільнив з посади голови спостережної ради національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві Дмитра Табачника, призначивши замість нього віце-прем"єр-міністра Івана Васюника.

Про це повідомив міністр у справах сім"ї, молоді й спорту Юрій Павленко, посилаючись на рішення, прийняте на засіданні Кабміну в середу.

Також Кабмін змінив решту складу спостережної ради.

Зі слів Павленка, Васюник має намір уже в найближчі дні провести перше засідання спостережної ради, на якому буде розглянуто всі проблемні питання, пов"язані зі спортивним комплексом, у тому числі питання відведення землі, яка належить стадіону.

Павленко також зазначив, що Кабмін доручив до 30 січня вирішити всі питання навколо фінансування й організації робіт з реконструкції НСК "Олімпійський".

У вересні 2006 року Кабінет Міністрів змінив склад спостережної ради Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

Раду створено для ефективної організації діяльності державних підприємств, що діють на території НСК "Олімпійський", поліпшення матеріально-технічного стану спортивних баз олімпійської й параолімпійської підготовки, підготовки до участі в тендері на право проведення фіналу чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні й Польщі, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Керівником спостережної ради НСК "Олімпійський" став Васюник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути