пʼятниця, 17 жовтня 2008 10:31

Гриценко піде на вибори окремим блоком

Гриценко піде на вибори окремим блоком

Екс-міністр оборони України, народний депутат Анатолій Гриценко (фракція блоку "Наша Україна - Народна самооборона") має намір брати участь у виборах у складі нового блоку, створеного на підставі вже існуючих політичних сил.

Про це Гриценко сказав в коментарі журналістам, відповідаючи на питання про те, чи буде він брати участь в дострокових парламентських виборах. "Це буде нова політична сила. Я не піду на вибори ні з однією партією або блоком з нинішнього складу парламенту. Не бачу можливості реалізувати свій потенціал і своє бачення шляхів розвитку країни в умовах диктату", - сказав депутат.

Відповідаючи на питання, хто увійде до цього блоку, депутат відповів: "Ви питаєте про імена? Сьогодні їх не назву, оскільки переговорний процес не закінчений, а робити передчасні заяви, без згоди партнерів, вважаю неетичним. Як тільки домовимося, відразу все дізнаєтеся: будуть названі і партії, що формують блок, і прізвища".

Як відомо, законодавство України передбачає, що брати участь в парламентських виборах можуть політичні партії, що реєструються в Міністерстві юстиції не менш, як за рік, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко піде на вибори окремим блоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути