четвер, 31 липня 2008 11:01

Опубліковані перші фотографії поголеного Караджіча (ФОТО)

 
Сербській газеті Blic і британському таблоїду TheSun вдалося першими опублікувати на своїх сторінках фотографії арештованого колишнього лідера боснійських сербів Радована Караджіча після візиту до перукаря. Судячи з фотографій, ще в сербській в"язниці Караджіча акуратно постригли і збрили йому бороду.

Завдяки пишній шевелюрі і бороді Караджічу вдавалося непоміченим вільно пересуватися по Сербії і навіть подорожувати в інші країни. Обвинувачений у військових злочинах Караджіч ховався від правосуддя більше 10 років. У 1999 році він придбав підроблені документи на ймення Драгана Дабіча, останнім часом він захопився нетрадиційною медициною і практикував в одній з приватних бєлградських клінік.

Колишнього президента Республіки Сербської заарештували в середині липня. 30 липня він був екстрадований до Гааги, де він з"явиться перед Міжнародним трибуналом. Караджіча звинувачують в причетності до вбивства 18 тисяч чоловік, геноциді і злочинах проти людства, здійснених в період боснійської війни 1992-1995 років.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані перші фотографії поголеного Караджіча (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути