Бойкотуємо гривнею? Українці дізнаються, які виробники не вийшли з РФ

В Україні працюють десятки корпорацій, що мають бізнес в Росії. Ми досі купуємо їхні товари, фінансуючи нові вбивства українців. Тепер все зміниться?

Нарешті це сталось. В парламенті зареєстрували законопроєкт, яким передбачено маркувати продукти компаній, що працюють в РФ. В 2014 активісти "Опори" проводили купу акцій протесту в мережах, щоб помічати товари з Росії. Їм вдалося досягнути успіху, і біля кожного такого товару був цей напис. Пізніше більшість компаній замінили ці товари і російські продукти почали зникати з полиць.

Сьогодні в Україні працюють сотні компаній, які продовжують платити податки в Росії, на кошти з яких роблять ракети - і ті нас вбивають. Але українці не мають цієї інформації і часто не знають, що, наприклад, "Пепсі" активно працює в Росії

Сьогодні в Україні працюють сотні компаній, які продовжують платити податки в Росії, на кошти з яких роблять ракети - і ті нас вбивають. Але українці не мають цієї інформації і часто не знають, що, наприклад, "Пепсі" активно працює в Росії. Водночас, "МакДональдс" вийшов звідти в перші тижні вийни. Вдумайтесь як це виглядає: одні компанії пішли на збитки, бо підтримали нас. А інші заробляють і в нас, і в них. Де справедливість? Хто буде виходити з РФ, коли в цьому немає ніякої користі?

Сподіваюсь Рада швидко прийме цей законопроєкт - і всі хто не вийшов з РФ, будуть визначатись, де їм краще працювати. Українські покупці мають право карати такі компанії, не купуючи їхній товар, і винагороджуючи тих, хто вийшов собі у збиток на знак нашої підтримки.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі