четвер, 06 березня 2008 08:20

Джордж Буш оголосив Маккейна своїм наступником

Президент США Джордж Буш в середу оголосив кандидата в президенти від Республіканської партії Джона Маккейна своїм наступником, повідомляє агентство France Presse. Буш заявив, що Маккейн володіє всіма якостями, необхідними для управління країною і виразив упевненість, що він отримає перемогу на президентських виборах.

Буш також відзначив, що захист американського народу - першорядне завдання президента США, і Маккейн це розуміє. За словами помічників президента, Буш постарається об"єднати скептично налаштованих республіканців на підтримку Маккейна і забезпечити підтримку фінансування передвиборної кампанії республіканців.

Як нагадує агентство, Маккейн був основним суперником Джорджа Буша на президентських виборах 2000 року, проте вже в 2004 році, коли Буш був переобраний на другий термін, він висловив йому свою підтримку і згодом став одним із найрішучіших прихильників війни в Іраку.

За підсумками вчорашніх праймеріз республіканців у Техасі, Огайо, Род-Айленді та Вермонті Джон Маккейн набрав 1195 голосів і забезпечив собі висунення в президенти США від Республіканської партії. Для того щоб стати єдиним кандидатом, йому необхідно було набрати 1191 голос, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш оголосив Маккейна своїм наступником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути