середа, 12 грудня 2007 14:34

Депутат "Єдиної Росії": "Тимошенко готуються вбити"

Депутат "Єдиної Росії": "Тимошенко готуються вбити"
Політичні еліти України обдумують замовне вбивство лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Таку заяву зробив член "Єдиної Росії", керівник Інституту політичних досліджень, член Громадської палати Росії Сергій Марков.

За його словами, криміналізація української політики настільки велика, що несподіванкою це не стане.

"Чи одержить Тимошенко пост прем`єр-міністра, сьогодні не знає ніхто. Але у разі її успіху, вона через коліно спробує переламати всю політичну еліту і встановити особисту владу. А буде вона українським Путіним, який зможе об`єднати країну і стабілізувати ситуацію на Україні, чи українським Саакашвілі, який тільки підсилить кризу, – невідомо", – відзначив політолог.

Разом з тим, Марков уточнив, що якщо лідерка БЮТ очолить український уряд, Росії буде непереливки. "Зі вступом Тимошенко на посаду прем"єр-міністра різко активізується конфліктний простір. І Росії ще раз доведеться розплачуватися за свою пасивну зовнішню політику. Тимошенко вже заявила, що переглядатиме ціни на газ для України, і вестиме розмову з Росією з позиції сили. За її спиною стоїть США і Євросоюз, тому вона спокійно може йти на конфлікт", - заявиви Марков, пише Newsru.

Зараз ви читаєте новину «Депутат "Єдиної Росії": "Тимошенко готуються вбити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути