Вибухові новини! ЗСУ вразили найбільший воєнний аеродром у Криму

Серія потужних вибухів і масштабна пожежа в окупованому Джанкої в Криму. Були уражені гвинтокрили окупантів та системи ППО

Російські провоєнні Z-канали повідомляють, що для удару по Джанкою було використано до 12 оперативно-тактичних ракет ATACMS, які з високою ймовірністю запущені з Херсонської області. Наліт нібито проводився у дві хвилі. При першому ударі було задіяно сім ракет, ймовірно, з касетною бойовою частиною, а в другій - не менше п'яти. Частина пошкодила техніку, що стоїть на аеродромі, а частина - одну з будівель.

Точності удару посприяли місцеві жителі, які злили в мережу точні кадри прильотів. Для атаки нібито були використані ракети MGM-140A з дальністю до 165 км, або MGM-140B з радіусом на 300 км

Точності удару посприяли місцеві жителі, які злили в мережу точні кадри прильотів. Для атаки нібито були використані ракети MGM-140A з дальністю до 165 км, або MGM-140B з радіусом на 300 км. Як і за попередніх ударів, безперешкодно патрулював повітряний простір на південь від Криму американський безпілотник RQ-4B.

Завдання, на думку військкорів, очевидне: позбавити російські підрозділи координації шляхом ураження командних пунктів, а також завдати максимальної шкоди силам ППО. Саме виконання цих двох цілей з урахуванням і так ослабленого флоту потрібне ЗСУ перед знищенням Кримського мосту.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі