Уявімо, що "Бориспіль" таки відкрили. Що далі?

Пропоную згадати, що сталося з рейсом МН17, коли загинули 193 громадянина Нідерландів

От уявімо, що Зеленський та Єрмак таки реалізовують популістичну ідею з аеропортом "Бориспіль".

Стягують туди все мислиме та немислиме ППО, змушують військових сторожити цей об'єкт. Замість того аби прикрити плацдарм десь на півдні.

Знаходяться якісь ванільні товариші - наприклад, улюблені інстаграмниці Подоляка, які набиваються в літак. Літак злітає - і тут прилітає на об'єкт штук 20 ракет. І одна попадає точно в ціль. Таким чином РФ повторює досвід, який уже був із рейсом МН17. Теж на території України, під Торезом.

Хто буде нести невідповідальність за потенційну загибель українських громадян? Єрмак із Зеленським?

Хто буде нести невідповідальність за потенційну загибель українських громадян?

Єрмак із Зеленським? Чи за доброю традицією повісять це на військових, які не піймали фатальний "Кинджал" чи "Іскандер"? Знову буде винуватий Генштаб та Залужний?

Знову ж таки аналогія про МН17. На тому рейсі загинуло 193 громадянина Нідерландів. Нідерланди - це дуже стала і поважна та багата демократія. Але навіть цій впливовій державі надзвичайно складно притягнути РФ за масовий терор.

Величезну роботу по притягненню злочинців до відповідальності робить їх прокуратура, Верховний суд. А ще професійна позиція прем'єр-міністра Марка Рютте. Більше того, король Віллем-Александр долучився до груп цивільних позовів і захищав позицію своїх громадян на рівні ООН та ПАРЄ персонально.

РФ виплатить якісь компенсації постраждалим сім'ям хіба років за 20, коли в Кремлі зміниться влада

І то з такою роботою РФ виплатить якісь компенсації постраждалим сім'ям хіба років за 20, коли в Кремлі зміниться влада.

Незле сказати, що у нас нема ні Верховного суду, ні прокуратури, ні Рютте з королем, які би захищали саме своїх громадян. А не бездумно піарились. І пропонували травневі шашлики по-новому.

До слова, варто нагадати, що Єрмак і Зеленський теж відмітились у справі МН17. Пустили на обмін ключового свідка Цемаха, якого наші розвідники витягували з окупованих територій великими зусиллями. Та що там Цемах? Один із групи розвідників, Червінський, он сидить в тюрмі. Його ж цитата про Цемаха:

"Нідерланди так сильно хотіли отримати цього "цінного свідка", що розглядали можливість послати за ним два бойових вертольоти".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі