Депутати вирішили засунути руки туди, що і так працювало

Рішення віджати ПДФО поглибить розкол між ЗСУ, місцевою владою і Банковою

Докину хмизу в тему військових ПДФО і місцевих бюджетів.

Шановні ноунейми з обличчями, на які "никто денег не даст в здоровому глузді" вирішили засунути руки туди, що працювало. І працювало добре.

Очікую, що кількість прохань про збори і необхідну допомогу збільшаться в рази. Дякую, дуже дякую! Роботи буде більше.

Що мене бентежить ще більше після цього грабунку місцевих бюджетів і бригад?

Попри осуд, низку скандалів і низький ККД влада вирішила зберегти "єдиний телемарафон"

Попри осуд, низку скандалів і низький ККД влада вирішила зберегти "єдиний телемарафон". А Мішенька Подоляк днями ще і попросив "не демонізувати".

Отже, у бюджеті 2024 році на телемарафон і серіали у державному бюджеті заклали 1,7 млрд грн. Закладено 1,5 млрд грн на знімання 53 серіалів.

Тож цілком можливо, що гроші з військових ПДФО підуть і на цей секонд-хенд каналів Медведчука та стоптаних ведучих "плюсів".

Не так давно двічі кума Зеленського Лєна Кравець в інтерв'ю своїй подрузі Шаманській розповідала, що вона робе "Тихий вечір". І їй байдуже на критику. Бо вона це робе для власного задоволення. Це задоволення его жіночки, яка переживає кризу середнього віку, обходиться нам у 33 млн грн податків.

Коли я чую від когось "треба конче зняти цей серіал про село під стріхами і жлобів, бо люди хочуть розважатися" – мені хочеться дати ляпаса спікеру.

Коли люди хочуть розважатись – вони йдуть в кіно на якісний фільм. Вони заводять собаку – кількість родин із цуценятами на вулиці виросла в арифметичній прогресії. Вони йдуть на якийсь спорт. А не лежать з серіалом Юри Горбунова.

Якщо на душі хріново, мені ніколи не спаде на думку дивитись ідіотські серіали за купу бабла з бюджету війни

Якщо мені на душі хріново чи навалюється пласт реально складних проблем, мені ніколи не спаде на думку дивитись ідіотські серіали за купу бабла з бюджету війни. Скоріше я забурюсь десь у виснажливий піший похід дубовим лісом. Щоби після думок наодинці вийти з готовими відповідями і реальними рішеннями.

Рішення віджати ПДФО поглибить розкол між ЗСУ, місцевою владою і Банковою. І дай бог, щоб не завадило виграти країні війну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі