"Нові українці" з боліт. Яка їх ціль?

Запам'ятайте, що зараз роблять українці, і що ті, хто під них мімікрує

Всі половці, печеніги, монголо-татари і навіть нацисти просто меркнуть у порівнянні з окупантами з боліт. Чому? Тому що з усіма згаданими врешті можна було домовитись. Або добитися каяття.

Наші вороги свідомо обстріляли точку збору для евакуації в Херсоні. І ледве не грохнули в прямому ефірі головного рабина Моше Асмана, який помагав тій евакуації. В точці збору була низка людей, рятувальників, репортерів з усіх видань, але наш ворог не зупинися ні перед чим.

Це геноцид. І щось абсолютно нелюдське.

Так вилазить боком паспортизація кого попало і по блату

На цьому тлі мені не зрозуміло, чому Люся Арестович з дружком Кісєльовим, який нормально робив НТВ, а потім грівся на кожному українському каналі — видають із себе українців і закликають до діалогів з пушкінстами в Страсбурзі? Ще був Дмітрій Гудков — я так і не зрозуміла, на чиїй він стороні, цей синок вусатого елітного фсбшника, який теж не вилазить з нашого ТБ. Так вилазить боком паспортизація кого попало і по блату. Коли "нові українці" з боліт вважають себе вищими за аборигенів.

Підім'яти під себе електорат ОПЗЖ? Так от якраз масовано в Європі на соціалці уже. Видати себе за Мураєва без окулярів? Захистити російськомовних? Так їх щодня стає менше — і навіть люди з сімейними коренями в РФ відмовляються від цього. Масовано і остаточно.

Запам'ятайте, що зараз роблять українці, і що ті, хто під них мімікрує.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі