середа, 30 липня 2008 08:57

"Гравці "Динамо" ще не відновилися після матчу з "Дніпром"

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін після перемоги над "Дрогедою" в першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів залишився задоволений перемогою, але не результатом.
- Ми виграли першу цього року міжнародну гру, але результат міг і повинен був бути більшим. Чудово зіграв воротар суперника. Добре, що все добре закінчилося. Гравці, на мій погляд, ще повністю не відновилися після матчу з "Дніпром" і сьогоднішня гра проходила на тлі легкої втоми. Залишився задоволений самовіддачею гравців, але результат міг бути кращим.

Наші нападаючі створювали моменти, а воротар суперника добре грав. Не можна применшувати його заслугу, він багато м"ячів "витягнув", деколи кидався ногами на м"яч, який летить. Можливо, це його стиль гри такий. Ми ж були зобов"язані забивати.

- У матчі проти "Левадії" "Дрогеда" виглядала гірше, ніж сьогодні проти нас. Вони добре готові фізично, відмінили останній тур чемпіонату. Видно, що ірландці дуже серйозно готувалися до матчу з "Динамо".

Поки не можу сказати, що "Динамо" пройшло "Дрогеду". Коли формально все оформимо 6-го серпня, тоді і скажу.

- Перемога на виїзді дає право на експерименти і ротацію складу в Києві?

- До цього ми зіграємо 2-го серпня з "Металістом" і лише після визначимося, чи проводитимемо ротацію складу проти "Дрогеди". Поки однозначно на ваше питання відповісти не можу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Гравці "Динамо" ще не відновилися після матчу з "Дніпром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути