середа, 20 серпня 2008 14:38

Син "регіоналки" обікрав власну матір на 160 тисяч доларів

Син "регіоналки" обікрав власну матір на 160 тисяч доларів

Голова Миколаївської облради Тетяна Демченко, член Партії регіонів, готова заплатити 15 тисяч доларів тому, хто знайде її сина Андрія Григоровича Демченка, який<>зник 14 серпня разом з великою сумою грошей, знятою з сімейного рахунку.

Як вдалося дізнатися з достовірних джерел, того дня 27-річний син Тетяни Василівни прийшов разом з дівчиною (ймовірно - дружиною) у відділення "Приватбанку", розташованого на вулиці Декабристів, 41, в будівлі заводу "Кристал", і зняв з одного з сімейних рахунків 160 тисяч доларів США, нібито для придбання квартири.

Згодом, як стало відомо з джерел в правоохоронних органах, Тетяна Демченко написала заяву в Миколаївське обласне управління міліції про те, що без її відома з рахунку були зняті гроші одним з найближчих родичів.

У зв"язку з тим, що Андрій Демченко залишив свій автомобіль, співробітники ДАІ проводять масові перевірки автотранспортних засобів, а оперативники шукають зниклого в Коблево і в Рибаківці. У цій ситуації Тетяна Демченко навіть оголосила винагороду в 15 тисяч доларів тому, хто знайде сина-втікача.

На думку людей, що знають Андрія, не виключено, що він в черговий раз програв солідну суму грошей, оскільки, він дуже азартний гравець, і раніше вже програвав гроші. Щоправда, тоді суми були значно менші.

Новости N.

Зараз ви читаєте новину «Син "регіоналки" обікрав власну матір на 160 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути