середа, 08 травня 2024 17:33

Український бізнес повинен нагадувати світу про війну, щоб і міжнародний бізнес долучався до допомоги - CEO WhiteBIT Володимир Носов

Від початку повномасштабного вторгнення криптобіржа з українським корінням WhiteBIT показує приклад плідної співпраці з державою. Засновник та CEO компанії Володимир Носов у інтерв'ю для "24 каналу" наголосив, що сьогодні синергія бізнесу й держави повинна стати трендом, адже має переваги не тільки для держави, але й для бізнесу.

Автор: Українські новини
  Володимир Носов отримав відзнаки від вищого військового керівництва України
Володимир Носов отримав відзнаки від вищого військового керівництва України

"Ми за кожної можливості підкреслюємо, що WhiteBIT має українське коріння. А оскільки це ще й технологічна компанія, то саме адженду у сфері нових технологій, блокчейну і транслюємо світу. Якщо ми можемо підтримати ресурсно ті галузі, які нам близькі, і цим допомагати якнайбільшій кількості українців, то чому б не зробити це?" - поділився Носов.

За його словами, WhiteBIT не просто донатить, а пропонує цифрові рішення, які допомагають Україні збирати більше фінансової підтримки з усього світу. Зокрема, від початку повномасштабного вторгнення компанія під'єднала криптовалютне рішення Whitepay для забезпечення швидкого прийому донатів на фандрейзинговій платформі UNITED24. WhiteBIT має ряд спільних проєктів із Міністерством закордонних справ України, ініціативи з криптоосвіти з Міністерством цифрової трансформації України та з Національним університетом "Києво-Могилянська академія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перевірити, кому донатите - інфографіка

CEO WhiteBIT упевнений, що все більше компаній прагнуть бути корисними державі своїми напрацюваннями та ідеями.

"І ця допомога потрібна. Це такий собі лайт варіант переведення економіки на воєнні рейки, де будь-яка інтелектуальна, фізична, фінансова допомога бізнесу працює на перемогу", - зазначив Носов.

Підприємець наголосив, що перемога зараз виборюється на полі бою військовими, а завдання бізнесу - їм у цьому допомогти. І щоб спонукати інших так само допомагати ЗСУ, важливо розповідати про свою підтримку державі, вважає Носов.

"Важливо, щоб український бізнес, інфлюенсери подавали власний приклад. З часом бізнесу буде все складніше й складніше знаходити кошти на допомогу. Тому треба на всіх можливих інформаційних майданчиках у світі нагадувати, що війна в Україні триває. Щоб і міжнародний бізнес долучався", - розповів Носов.

Він зазначив, що за системний вклад у підтримку України та українців WhiteBIT отримала підписану президентом подяку від фандрейзингової платформи UNITED24.

Окрім цього, CEO WhiteBIT має відзнаку "За сприяння воєнній розвідці України" та подяку "За сприяння та співпрацю в наданні допомоги Українській армії" від керівника ГУР Кирила Буданова, подяку від голови СБУ "За значний особистий внесок у справу утвердження та зміцнення державної безпеки України". Раніше йому була вручена медаль "За оборону Харкова", відзнака Ради національної безпеки і оборони України, відзнака "За сприяння війську" від вже колишнього Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

За відкритими даними, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Носов та криптобіржа WhiteBIT передали на допомогу українцям і ЗСУ понад 415 млн грн власних коштів, десятки воєнних авто, а також десятки тисяч продуктових наборів.

Зараз ви читаєте новину «Український бізнес повинен нагадувати світу про війну, щоб і міжнародний бізнес долучався до допомоги - CEO WhiteBIT Володимир Носов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути