пʼятниця, 19 квітня 2024 10:21

Схудла і підколола губи: як змінилася Леся Нікітюк за 20 років
14

Леся Нікітюк - одна з найуспішніших телеведучих України. Вона часто з'являється на екранах, активно веде соцмережі та долучається до різних проєктів.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якою зірка була на початку блискучої кар'єри.

Нікітюк навчалась на вчительку, але між заняттями створювала розважальний контент. Дівчина була учасницею команди КВК "Торнадо Люкс". Постановка "Галю, я в маршрутці" зібрала понад 6 млн переглядів на YouTube.

У 2011 році артистка разом з подругою взяли участь в українському шоу "Розсміши коміка" і виграли 10 тис. грн. Наступного року дует вдруге взяв участь у програмі, де здобув головний приз 50 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилося обличчя Дженніфер Лопес за 30 років: фото

Того ж, 2012 року Нікітюк стала ведучою проєкту "Орел і решка". Після виходу четвертого і п'ятого сезону, Леся почала створювати авторські розважальні програми.

У лютому 2018 року жінка стала ведучою телепрограми "Хто зверху?" у парі зі Сергієм Притулою. Відтоді Нікітюк взяла учась у шоу "Хто проти блондинок?" та в п'ятому сезоні "Танців з зірками" з хореографом Максимом Єжовим. У фіналі вони посіли друге місце.

Зараз артистка працює на Новому каналі, де веде шоу "Єпитання", "Хто зверху". Крім цього зірка активно допомагає українській армії.

Раніше Нікітюк похизувалась фігурою у відвертому образі. Блогерка виклала фото, на якому позувала в напівпрозорому мереживному ліфі й спущених штанах.

Зараз ви читаєте новину «Схудла і підколола губи: як змінилася Леся Нікітюк за 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути