вівторок, 12 березня 2024 14:49

"Не виходить бути з однією" - Мілевський розказав про свої постійні зради і думки про дітей від сурогатної матері
5

Артем Мілевський
Фото: instagram.com/timi1010
Артем Мілевський
Артем Мілевський
Артем Мілевський
Артем Мілевський

Колишній футболіст 39-річний Артем Мілевський відверто розповів про свою невірність у стосунках з жінками.

В інтерв'ю з Олександром Волошиним спортсмен заявив, що зраджував кожній своїй коханій. Однак зрада з боку дівчини для нього є неприпустимою.

"Жінка повинна за тобою доглядати, вона повинна мати своє "я", має бути з характером, обов'язково почуття гумору, повинна розуміти жарти, бути на одній хвилі, бути другом, допомагати всюди... Я повинен так само (до неї) ставитися. Але я така людина - не виходить у мене бути з однією. Я, може, звісно, не люблю людину, з якою сплю, це чисто фізична зрада, чисто фізичні дії якісь, але при тому я нічого не відчуваю до цієї людини, раз - і пішли далі", - пояснив чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Гросу заінтригувала весільними фото на тлі чуток про другий шлюб

Додав, що зараз не перебуває у стосунках, але задумується про батьківство.

"Мені здається, якщо так далі триватиме, то я піду шляхом одного відомого футболіста Кріштіану Роналду… Мені спочатку це як жарт казали впродовж уже років п'яти, всі підколювали, навіть коли я в стосунках був, мені дівчинка говорила: "Все ясно, ти, мабуть, від сурогатної будеш…" Я кажу: "Не знаю, як вийде…" Але може бути все", - поділився Мілевський.

Український комік і колишній учасник "Ліги сміху" 36-річний Віктор Розовий, який днями розписався з нареченою - Ольгою Мерзлікіною - виклав фото з весілля. На святкуванні молодят розважав ведучий Ігор Ласточкін. Крім цього Розовий виклав знімки з двометровим псом Патроном.

Зараз ви читаєте новину «"Не виходить бути з однією" - Мілевський розказав про свої постійні зради і думки про дітей від сурогатної матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути