четвер, 18 квітня 2024 16:07

Наталі Портман посвітила стрункими ногами на сторінках L'Officiel
7

Американська акторка Наталі Портман знялась для обкладинки італійського, французького та американського L'Officiel.

На головному кадрі зірка позувала в мереживній сукні та з яскравим макіяжем. Вона надіслала читачам повітряний поцілунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс "ВІА Гра" Надія Мейхер у відвертому образі знялась на скелі

Крім цього жінка постала перед камерою у сукнях чорного, синього та золотого кольору. Для решти кадрів Наталі одягла короткі шорти та блискучу майку з глибоким декольте. Знаменитість стояла на стільці, а в руках тримала зелену фарбу.

У січні цього року Портман підтвердила розлучення з хореографом Бенджаміном Мільп'є. Пара була в шлюбі 11 років. У розмові з журналістами зірка зізналась, що зараз разом з дітьми живе в Парижі.

Раніше стало відомо, що чоловік зрадив Наталі з 25-річною еко-активісткою Каміль Етьєн. Портман дізналася про зраду в березні. І тоді нібито Мільп'є вибачився і все у них налагодилося. Принаймні після того, як його бачили з коханкою, вже за декілька днів він зі щасливою Портман розважався на концерті Бейонсе.

Пізніше Портман заявляла, що почувається "приниженою". Вона намагалася пробачити чоловіку зраду, а його зв'язок з коханкою називала "безглуздим".

У Портман і Мільп'є двоє спільних дітей - син Алеф та донька Амалія.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман посвітила стрункими ногами на сторінках L'Officiel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути