вівторок, 09 січня 2024 12:16

Як зафарбувати сивину картоплею

Як зафарбувати сивину картоплею
Вода з-під вареної картоплі не тільки зміцнить ваші локони, але і затемнить їх. При цьому розчин потрібно не просто нанести на волосся, але і зробити легкий масаж голови. Фото: Pinterest

Кожна жінка хоче мати привабливий вигляд у будь-якому віці. Коли на волоссі з'являється сиве волосся - це може засмучувати представниць прекрасної статі.

При цьому не обов'язково бігти в салон і витрачати шалені кошти на фарбування. Позбутися сивини можна в домашніх умовах, за допомогою звичайної картоплі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стригтися жінкам 40+, щоб мати молодший вигляд

Рецепт приготування:

Відваріть картоплю. Після чого процідіть воду й нанесіть розчин на вологе волосся. Походіть так хвилин 5-10. Змийте розчин з волосся і висушіть його феном. Повторювати процедуру потрібно один раз на тиждень.

Чим рідше мити волосся шампунем, тим це буде краще для вашого волосся. Немає однозначної відповіді на питання, як часто люди повинні мити голову шампунем. Можливо, не потрібно робити це так часто. Зазвичай це зводиться до особистих уподобань. Просто визначте свій тип волосся і виберіть укладання.

Зараз ви читаєте новину «Як зафарбувати сивину картоплею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути