субота, 11 жовтня 2008 09:41

"Кличко домовився з Пітером про результат бою" - російські ЗМІ

"Кличко домовився з Пітером про результат бою" - російські ЗМІ
На офіційній церемонії зважування Пітер виявився важчим за українця на три кілограми, щоправда, із золотими прикрасами значних розмірів

Вже традиційно для Кличка влаштували церемонію зважування в магазині однієї з мереж німецьких спорттоваров. Знайти, де це - як правило, не проблема. Приїжджаєш у цей район та дивишся навкруги у пошуках натовпу людей біля входу. Головна фішка - червона килимова доріжка та чорні "мерседеси" з написами "Кличко" та "Чемпіон". Знайшов і чекаєш у середині.

Чекати на цей раз довелося довго. Домовились на 12.30, але потім ніби тихенько перенесли на 13.00. Якось несхоже на пунктульних німців і такого ж Віталія Кличка. Це Пітер вже спізнювався на прес-конференцію на годину. Втім, кажуть, вчора о 12.30 Кличко-старший ще намотував круги в місцевому парку.

Народ біля виходу вже почав, як в театрі, нетерпляче ляскати, вводячи в оману тих журналістів, які зібралися у сцени біля ваг. Їх теж, як завжди було багато. Поряд зі мною стояв хлопець з... Лондона. "Ого, - кажу, - ви завжди з Британії катаєтеся на такі поєдинки? Ваших же немає!". Він відповідає, що не завжди, просто його радіокомпанія веде трансляцію на Африку, звідки Пітер родом. Та й взагалі бій, мовляв, повинен бути цікавим.

В обговорення шансів вступають російські журналісти. Вони в Кличко не дуже вірять. Аргументи: Кличко давно не бився, а Пітер такий шанс закріпиться на верхівці навряд чи упустить. На моє питання, чому тоді Кличко фаворит у букмекерів, посміхаються: може все вже у кулуарах "вирішили".

О 13.07 Майкл Баффер викликає на сцену Віталія Кличка. Українець піднімається з посмішкою, потискує руки всім офіційним особам. Ваги під Кличком показують 112 кг Пітер виходить другим. Цікаво, що чи не вперше у Німеччині суперника Кличка не обсвистують, є навіть самотні оплески. Пітер - у темних окулярах і кепці. Віталія немов не помічає. На відміну від нашого бійця знімає не тільки футболку, але й штани. А ось товстенний золотий браслет на руці залишає, хоча той - "на півкіло". Пітер з дрібничками показав 115 кг. Втім, недивно, пузо у нього ще те!

Тепер погляд очі в очі. Обидва стоять руки в боки, Віталій дивиться на Сема просто гіпнотичним поглядом змії, не рухаючись. Пітер теж погляд не відводить. Так би і стояли, якби президент WBC Хосе Сулейман з паличкою у руці не нігерійця до камер.

Пітер із задоволенням позував, а вкінці кинув одну тільки фразу: "Не запізніться на початок бою - він може швидко закінчитися!"

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Кличко домовився з Пітером про результат бою" - російські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути