пʼятниця, 26 вересня 2008 15:56

Україна та Польща відстояли право провести Євро-2012

Україна та Польща відстояли право провести Євро-2012
Україна та Польща зберегли право на організацію та проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Рішення про це було прийняте 26 вересня на спеціальному засіданні виконкому УЄФА в Бордо. При цьому УЄФА зобов"язало Україну та Польщу прискорити темпи підготовки до Євро-2012, повідомляє "Reuters".

Україна та Польща отримали право на проведення чемпіонату Європи в березні 2007 року. На організацію Євро-2012 також претендували Італія та (спільно) Хорватія з Угорщиною.

У березні та липні 2008 року президент УЄФА Мішель Платіні зробив дві інспекційні поїздки в Україну та до Польщі. За підсумками кожного з візитів Платіні попереджав організаторів турніру, що вони можуть бути позбавлені права на проведення Євро-2012, якщо підготовка не йтиме швидше.

Керівники Федерації футболу України та Асоціації футболу Польщі неодноразово заявляли, що ці країни впораються з усіма складнощами та завершать підготовку до чемпіонату Європи у встановлені терміни.

Зараз ви читаєте новину «Україна та Польща відстояли право провести Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути