пʼятниця, 18 липня 2008 17:30

Черновецький повернув евакуатори на київські вулиці

В Києві сьогодні у другій половині дня відновлено евакуацію транспортних засобів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху.

Як передає УНІАН, про це повідомив Київський міський голова Леонід Черновецький сьогодні під час прес-конференції в Київській міській державній адміністрації.

"Все повернулося. Ми за це боролися. Боролися словом – це важливо. Ми доводили до населення, що це необхідно. І нас підтримували", - сказав Черновецький.

За його словами, поновлення роботи евакуаторів дозволить збільшити пропускну спроможність вулиць на 20%.

Мер Києва також додав, що вартість роботи евакуаторів не змінилася. "Це буде недешево. Тому що це в основному – буржуазія. Нехай вони сплачують кошти до бюджету Києва. Єдине, що ми змінили, – тепер все це буде робитися за квитанцією. Крім того, ми будемо встановлювати такі прибори, за допомогою яких ми зможемо бачити все, що відбувається на стоянці", - наголосив він.

У прес-службі Київської міської державної адміністрації також додали, що співробітники ДАІ будуть допомагати роботі евакуаторів. Особлива увага буде спрямована на смуги для громадського транспорту, адже основним завданням є забезпечення безперешкодної та регулярної роботи транспорту, яким користується більшість киян.

Наразі, згідно з повідомленням прес-служби, до роботи підготовлені 28 евакуаторів, однак їх кількість планується збільшити до 50 одиниць.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький повернув евакуатори на київські вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути