пʼятниця, 21 березня 2008 18:22

На Семенюк завели кримінальну справу

На Семенюк завели кримінальну справу
Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно службових осіб Фонду державного майна.

Про це заявив депутат від БЮТ, заступник голови Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації Валерій Писаренко, повідомляє його прес-служба.

За його словами, Генпрокуратура встановила, що частина виробничо-складських приміщень заводу "Арсенал" приватизовані незаконно.

Писаренко також повідомив, що була спроба передати підприємство особам, наближеним до голови Фонду держмайна.

"Пані Семенюк – Самсоненко намагалася привласнити серце Києва. Завод "Арсенал" розташований у самому центрі столиці і вважається одним з найкрупніших київських підприємств. До речі, за своєю вартістю він може конкурувати з Одеським припортовим заводом і навіть з "Укртелекомом". Можете уявити, який подарунок Валентина Петрівна хотіла отримати в якості весільного!", - зазначив депутат.

За інформацією Писаренка, у процесі розслідування кримінальної справи буде вирішено питання щодо повернення складських приміщень заводу "Арсенал" у державну власність.

Він також додав, що Семенюк загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.

"Це перша ластівка для Валентини Петрівни Семенюк - Самсоненко і запевняю вас, не остання! Ми будемо наполягати на продовженні розслідування прихватизаційної" діяльності голови Фонду державного майна", - заявив бютівець.

Водночас, на думку Писаренка, притягнути до відповідальності Семенюк - Самсоненко буде дещо проблематично.

"Вже зараз здійснюється тиск з боку високопосадовців, які захищають Валентину Петрівну. Блокування питання по її звільненню - це також захист пані Семенюк - Самсоненко і намагання завадити Юлії Тимошенко подолати корупцію", - додав Писаренко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «На Семенюк завели кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути