вівторок, 11 березня 2008 11:50

Бій Кличко - Пітер відбудеться у серпні-вересні

Бій Кличко - Пітер відбудеться у серпні-вересні

Віце-президент WBC Едмунд Ліпінський прокоментував підсумки бою Олега Маскаєва з Семом Пітером, в якому російський важковаговик поступився чемпіонським титулом у важкій вазі.

- Бій вийшов сумний. Він став сумним вже до початку. Пригадаєте, скільки важив Олег? 110 кг. Це дуже багато для нього. І як пройшли перші три раунди? Так не працюють чемпіони. Він практично не проявляв ініціативи. Особисто мені здається, що Олег просто погано підготувався до цієї зустрічі, і все. Адже запросто міг виграти! У Пітера серйозні проблеми у захисті. Подивіться, як він тримає відкритим підборіддя! Якщо, дай бог, поєдинок з Віталієм Кличком відбудеться, то Віталій йому по цьому підборіддю настукає дуже багато, - відзначив Ліпінський. - До речі, я думаю, що на сьогоднішній день старший Кличко - єдиний боксер рейтингу, який здатний виграти у нігерійця. А так Пітер - хороший боксер з хорошим ударом, він не боязкий. І, якщо не програє Віталієві, буде чемпіоном ще років п"ять.

Тепер про поєдинок з Кличком... Він повинен відбутися у серпні-вересні. Таке рішення виконкому Усесвітньої боксерської ради. Відмінити його може тільки все той же виконком WBC, але причин для цього я поки не бачу. Якщо команди не зможуть домовитися, призначать торги. Промоутерській компанії Кличка К2 Promotion, звичайно, важливо організовувати поєдинок самостійно, оскільки тоді у неї буде право вибору місця зустрічі. У Нігерії бій навряд чи пройде, навіть якщо організацією займеться Дон Кінг. Він просто не знайде там стільки грошей... Чи можливий бій Пітера з Володимиром Кличком? Та все можливо!

www.mk.ru

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко - Пітер відбудеться у серпні-вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути