четвер, 18 вересня 2008 08:27

Скільки отримують чиновники в Секретаріаті Тимошенко

Кабінет Міністрів затвердив схему посадових окладів керівних працівників і фахівців Секретаріату Кабміну.

Як повідомляє прес-служба уряду, керівник групи в Апараті Прем"єр-міністра України, перший помічник Прем"єр-міністра отримує 2354 грн на місяць, директор департаменту, бюро, начальник управління, начальник управління у складі департаменту, бюро - 2333 грн.

Керівникові Протоколу Прем"єр-міністра, прес-секретареві Прем"єр-міністра, керівникові прес-служби визначенийоклад у розмірі 2295 грн., заступникові керівника Секретаріату - завідувачеві сектором в Апараті Прем"єр-міністра - 2279 грн.

Завідувач самостійним відділом, керівник служби Першого віце-прем"єр-міністра, Віце-прем"єр-міністра, Міністра Кабінету Міністрів; керівник групи радників Першого віце-прем"єр-міністра, керівник групи експертів Першого віце-прем"єр-міністра відтепер отримуватиме 2226 грн. на місяць, а завідувач відділом у складі департаменту, бюро, управління, керівник апарату Постійного Представника в Конституційному Суді України, завідувач відділом в Апараті Прем"єр-міністра - 2156 грн.

Радникові Прем"єр-міністра, помічникові Прем"єр-міністра затверджений місячний оклад в 2119 грн., завідувачеві сектором у складі департаменту, бюро, управління, завідувачеві сектором у відділі, що знаходиться у складі департаменту, бюро, управління - 2092 грн.

Завідувач сектором у складі самостійного відділу отримує 2054 грн., помічник, радник Першого віце-прем"єр-міністра, науковий консультант Прем"єр-міністра, референт Прем"єр-міністра - 2045 грн.

Керівникові групи радників Віце-прем"єр-міністра, керівникові групи експертів Віце-прем"єр-міністра, першому помічникові Віце-прем"єр-міністра, Міністра Кабінету Міністрів, прес-секретареві Віце-прем"єр-міністра, помічникові, радникові Віце-прем"єр-міністра, Міністра Кабінету Міністрів, помічникові першого заступника Міністра визначено 2033 грн. на місяць.

Головний фахівець, консультант, експерт отримуватиме також 2033 грн., провідний фахівець - 1311 грн., фахівець I категорії - 1204 грн., фахівець II категорії - 1027 грн., фахівець - 888 грн.

Керівним працівникам і фахівцям, тим, хто проводить юридичну експертизу проектів нормативно-правових актів і їх грунтовну редакційну обробку, посадовий оклад встановлюється на 20% вище за посадовий оклад відповідного керівного працівника і фахівця, передбаченого цією схемою.

Нагадаємо, згідно з Законом "Про Державний бюджет України на 2008 рік і про внесення змін до деяких законодавчих актів України", з 1 жовтня 2008 року мінімальна заробітна плата в Україні складе 545 грн., а з 1 грудня 2008 року - 605 грн. в місяць. У свою чергу, з 1 жовтня прожитковий мінімум на одну людину з розрахунку на місяць виросте на 18 грн., до 625 грн, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Скільки отримують чиновники в Секретаріаті Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути