вівторок, 23 вересня 2008 09:20

У Нью-Йорку заборонили стрибати з хмарочосів

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг в понеділок підписав указ, в якому заборонив несанкціоновані стрибки з міських хмарочосів, повідомляє агентство FrancePresse.

Згідно з документом, екстремальним забороняється "забиратися, висіти, а також стрибати з хмарочосів" без відповідного дозволу з боку поліції або власника будівлі.

Указ, зокрема, забороняє так званий бейс-джампінг - стрибки з парашутом не з літаків, а з фіксованих об"єктів, таких як хмарочоси. Як уточнили в мерії міста, приводом для такого рішення послужили випадки подібних стрибків, що почастішали останнім часом, а також небезпека, яку вони представляють для жителів мегаполісу.

Тим часом заборона не торкнулася американського фокусника Девіда Блейна, відомого своїми ризикованими трюками. Як повідомлялося раніше, Блейн має намір встановити новий рекорд і провести 60 годин вверх ногами на висоті 13 метрів. Для цього фокусника підвісять на тросах в Центральному парку Нью-Йорка, де він провисить рекордний проміжок часу, а потім впаде на землю. За словами Блейна, всі запобіжні засоби дотримані, і його трюк не являє небезпеки для оточуючих.

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку заборонили стрибати з хмарочосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути