понеділок, 22 вересня 2008 16:57

Привиди вигнали з будинку британського мільйонера

Сім"я британського мільйонера переїхала з маєтку в Ноттінгемширі вартістю 3,6 мільйона фунтів стерлінгів (більше семи мільйонів доларів) через загадкові звуки, які були чутні в будинку ночами, повідомляється на сайті телеканалу SkyNews.

32-річний Анвар Рашид придбав маєток Кліфтон Хол, щоб поселитися в ньому з дружиною і чотирма дітьми. У перший же вечір, коли сім"я сиділа у вітальні, вони почули стукіт і чоловічий голос, який питав "Хто тут?".

Через якийсь час дружина Рашида спустилася вниз о п"ятій ранку, щоб нагодувати молодшу дитину і виявила у вітальні старшу дочку, яка дивилася телевізор. Мати окликнула дівчинку, але та не відповідала. Піднявшись в спальню дочки, мати виявила її там сплячою.

Остаточне рішення про переїзд сім"я Рашида ухвалила після того, як на пелюшках 18-місячної дитини з"явилися плями крові. На тілі малюка не було ніяких подряпин.

Стан Анвара Рашида оцінюється в 25 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 50 мільйонів доларів). Маєток Кліфтон Хол знову буде виставлений на продаж. У ньому 17 спалений і 10 ванних кімнат. Також в будинку є кінозал і спортзал.

Зараз ви читаєте новину «Привиди вигнали з будинку британського мільйонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути