Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2008 10:42

Гриценко розповів, кого візьме у свій блок і чому там не буде Яценюка

Гриценко розповів, кого візьме у свій блок і чому там не буде Яценюка
Екс-міністр оборони України, народний депутат Анатолій Гриценко розповів, що при створенні свого блоку орієнтується на професіоналів.

"До нашої команди увійдуть професіонали, які не продавалися, люди самостійні, такі, які мають власну позицію і вміють її відстоювати. По життю віддаю перевагу людям сильним, оскільки знаю, що можна твердо спертися лише на те, що чинить опір", - сказав він, додавши, що блок має намір отримати третій результат на виборах після БЮТ і Партії регіонів.

Впораємося самі, без "руки Москви" і "руки Вашингтона"

Депутат підкреслив, що в нинішніх умовах створення політичної сили - це складний процес. "Тим більше, коли стоїть завдання створити ефективну силу, з перспективою, як мінімум, 10-15 років продуктивної роботи у владі на різних рівнях", - додав він. Цей шлях, на думку Гриценка, припускає активну участь політичної сили у всіх майбутніх виборах - парламентських, президентських, виборах в місцеві ради.

"Адже щоб досягти глибинних, системних змін в країні, потрібно створити критичну масу висококласних державних менеджерів, людей "однієї групи крові", а це приблизно 100 осіб на центральному рівні і 10 тисяч в регіонах, на місцевому рівні. Над створенням саме такої сили працюю, і працюватиму далі", - сказав Гриценко.

Він також додав: "З приводу Яценюка (спікер Ради Арсеній Яценюк) можу сказати, що ми з ним в одному блоці не підемо. Вважаю Арсенія Петровича розумною і високоосвіченою людиною, але в нашу політичну силу підбираємо людей, які уміють ходити з прямою спиною, і не піддаються впливу ззовні".

Зарубіжних технологів спонсорів у блоку не буде, каже Гриценко. "Як говориться, "тільки без рук!" Впораємося самі, без "руки Москви" і "руки Вашингтона", - сказав депутат.

За матеріалом: Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, кого візьме у свій блок і чому там не буде Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути