Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 11:38

Сомалі не визнала Абхазію і Осетію

Влада республіки Сомалі спростувала інформацію про те, що вона нібито готова визнати незалежність Абхазії та Південної Осетії. Про це, як передає РИА Новости, заявив грузинський МЗС.

У міністерстві повідомили, що до них надійшов офіційний лист з дипломатичного відомства Сомалі. У листі сомалійський МЗС заявляв, що ніколи не розглядав питання про визнання Абхазії та Південної Осетії і не ставив під сумнів територіальну цілісність Грузії.

Про те, що Сомалі готується визнати грузинські території, що відкололися, суверенними державами, раніше заявив посол Сомалі в РФ Мухаммед Хандуле. Він підкреслив, що його країна повністю підтримує дії Росії на Кавказі.

Нагадаємо, що Абхазію і Південну Осетію окрім Росії поки визнала тільки Нікарагуа. США і країни ЄС як і раніше вважають ці республіки грузинськими територіями. Грузія вважає, що вони "окуповані" російськими військами.

Зараз ви читаєте новину «Сомалі не визнала Абхазію і Осетію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути