середа, 01 жовтня 2008 17:00

Ющенко скасував сім власних указів про відміну розпоряджень Тимошенко

1 жовтня на офіційному сайті Президента України з"явилося одразу сім указів, якими Віктор Ющенко скасував власні укази про зупинення розпоряджень Кабінету міністрів.

Серед іншого з цього дня припинили дію указ зупинення дії розпоряджень Кабміну  щодо продажу у 2008 році відкритих акціонерних товариств "Турбоатом", "Феодосійська суднобудівна компанія "Море", "Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів", "Науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут атомного та енергетичного насособудування", а також Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд та Херсонського державного заводу "Палада".

А також про зупинення розпорядження Кабміну щодо продажу в 2008 році, відкритих акціонерних товариств "Дніпроенерго", "Донбасенерго", "Західенерго" та "Державна енергогенеруюча компанія "Центренерго".

Нагадаємо, що обидва розпорядження були зупинені Президентом з мотивів невідповідності їхніх положень Конституції України. (Щодо кожного з них Віктор Ющенко направив до КС конституційне подання).

А також через те, що підприємства , які Юлія Тимошенко збиралася виставити на продаж, на думку Президента, "мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави" та "забезпечують життєдіяльність держави в цілому", а деякі з них – навіть "обороноздатність держави".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко скасував сім власних указів про відміну розпоряджень Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути