Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 19:46

Луценко теж іде в президенти

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко припускає, що йому "доведеться" балотуватися на майбутніх виборах президента України.

У четвер на прес-конференції в рамках 15-ої національної книжкової виставки-ярмарку "Форум видавців у Львові" Луценко заявив, що поки не бачить виходу з кризи, що склалася в державі.

"Штат на Банковій не хоче ніяких переговорів, можна запропонувати переговори з Литвином, і він цього хоче, але Банкова уникає будь-яких переговорних процесів", - сказав Луценко, разом з цим відзначивши, що поки не бачить реальних шляхів виходу з кризи, хоч і не бачить сенсу в проведенні дострокових виборів.

На запитання щодо можливої участі в президентських виборах Луценко прямо не відповів, тільки сказав, що, "мабуть, доведеться брати участь".

5 вересня лідер ПР Віктор Янукович заявив, що приречений балотуватися на виборах Президента України. "Моя точка зору, що я приречений буду йти по цьому шляху. Але вирішувати буде з"їзд", - сказав він.

Раніше, 28 серпня, Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко заявив, що йому, можливо, доведеться брати участь у виборах Президента, тому він не виключає висунення своєї кандидатури на пост глави держави в 2010 році, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко теж іде в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути