Ексклюзиви
вівторок, 09 вересня 2008 12:28

Тимошенко випрошує у Саркозі і Солани дозвіл на коаліцію з ПР

Тимошенко випрошує у Саркозі і Солани дозвіл на коаліцію з ПР
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко намагається переконати Євросоюз погодитися з утворенням в українському парламенті нової коаліції у складі БЮТ та Партії регіонів і з прийняттям законопроектів, які значно звужують конституційні повноваження Президента України.

Про це сьогодні заявив перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Степан Гавриш, повідомляє прес-служба глави держави.

"Черговим свідченням цього є те, що сьогодні, у той час, коли Президент летить на 12-й самміт Україна - ЄС, Тимошенко намагається умовити керівництво Євросоюзу переконати Ющенка прийняти сценарій БЮТ та ПР щодо широкої коаліції та погодитися із законопроектами, які значно звужують конституційні повноваження глави держави", - сказав Гавриш.

Прем"єр спілкується сьогодні з Генеральним секретарем Ради ЄС Хав"єром Соланою і Президентом Франції Ніколя Саркозі саме з цього приводу, зазначив він.

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко випрошує у Саркозі і Солани дозвіл на коаліцію з ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути