Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 07:08

Куліш заборонив пити та грати на автоматах

Увести сухий закон у Путильському районі наказав голова Чернівецької облдержадміністрації Володимир Куліш, 45 років. У райцентрі відбулося виїзне засідання обласної комісії з ліквідації наслідків повені. Куліш вважає, що місцева влада занадто повільно готує потрібні документи, а жителі району почали пропивати та програвати на ігрових автоматах отримані компенсації.

— У мене є інформація, що до Путили завезли велику партію пальонки (підробленої горілки. — "ГПУ"). Люди пиячать. Ділки поставили ігрові автомати. Міліція, — звертається Куліш до правоохоронців, — заберіть ігрові автомати з постраждалих районів. Проведіть масову ревізію алкогольних напоїв. Заборонити їх продавати. Весь алкоголь на підходах до Путили — конфісковувати.

У районі постраждала 191 сім"я. Голова Путильської райдержадміністрації Володимир Лук"янюк запевняє, що збитки їм відшкодовані в повному обсязі. Але комісії продовжують працювати, бо ситуація змінюється. Досі немає нормального автомобільного сполучення з деякими населеними пунктами. Продукти можуть підвозити тільки вантажівки та позашляховики, легкові авто не проїдуть.

Володимир Куліш розпорядився порахувати, наскільки від повені постраждав місцевий бізнес.

Зараз ви читаєте новину «Куліш заборонив пити та грати на автоматах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути