Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 12:48

Як Тимошенко впала на червоній доріжці (ФОТО, Відео)

Прем"єр Юлія Тимошенко впала "у ноги" шахтарям. Причому зробила це леді Ю не свідомо і без пафосу, а - не повірите - випадково.

Епохальне падіння прем"єрки у білому можна було побачити у Луганську, на святі, присвяченому Дню шахтаря.

Останнім пунктом луганського візиту Тимошенко став її виступ на святковому концерті на стадіоні "Авангард". Саме туди автобусами звезли жителів шахтарських містечок Луганської області.

Десь у середині концерту ведучий оголосив виступ прем"єр-міністра. Зачувши, що її вже просять, Юля Володимирівна у супроводі глави Мінвуглепрому Віктора Полтавця виплила з VIP-ложі і попростувала до сцени.

Леді Ю мала пройти через футбольне поле червоною килимовою доріжкою. У той час, як на трибунах хто радісно кричав, хто освистував жінку з косою, остання обома руками енергійно махала людям.

У цьому білому літньому пальто "Луї Віттон" колекції 2005-го у липні того ж року Тимошенко "ходила у поле"

Далі розвиток подій отримав дві версії.

Як пише "Сегодня", Тимошенко раптом спіткнулася, і, не втримавши рівновагу, впала. За версією ж газети "Коммерсант-Украина", впасти прем"єрці допоміг Полтавець. Саме він спіткнувся і спробував втриматися на ногах, вхопившись за Тимошенко.

Однак, Юлія Володимирівна, як то кажуть, "не винесла тяжкої долі", і, отримавши потужний поштовх, похитнулася й приземлилася на землю.

Стадіон моментально затих, а п"ятеро охоронців одразу кинулися до пані прем"єра. У повній тиші Тимошенко піднімалася, обтрушувала костюм, поправляла зачіску і взувала туфлі, що злетіли з ніг.

"Це ще одне підтвердження тому, що на каблуках ходити небезпечно. Мені багато разів це говорили. Але так вже трапилося", - пожартувала у мікрофон Тимошенко.

А оскільки "show must go on", то, подолавши легке схвилювання і, напевне, біль у декількох м"яких місцях, "залізна леді" Тимошенко продовжила свій виступ. Назад по червоній доріжці вона верталася вже під руку з охоронцем.

Tablo ID.

Відео з сайту  liveleak.com

Зараз ви читаєте новину «Як Тимошенко впала на червоній доріжці (ФОТО, Відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути