субота, 23 серпня 2008 13:17

Барак Обама визначився з кандидатурою віце-президента

Барак Обама визначився з кандидатурою віце-президента
Кандидат в президенти США від Демократичної партії Барак Обама визначився з вибором напарника на виборах 2008 року. Штаб Обами почав розсилати прихильникам темношкірого сенатора текстові повідомлення, в яких йдеться, що на роль віце-президента у разі перемоги на виборах Обама обрав сенатора Джозефа Байдена.

За декілька годин до офіційного оголошення імені напарника Обами про те, що демократ обрав Байдена повідомив телеканал CNN з посиланням на джерела в Демократичній партії. Раніше сенатор обіцяв, що назве ім"я напарника 23 серпня, і оповістить про це своїх прихильників по SMS.

Зазначимо, що раніше Байден вважався одним з найбільш вірогідних кандидатів в напарники Обами; при цьому, багато спостерігачів вважали, що Обама може віддати перевагу й іншим соратникам по партії, зокрема Хіларі Клінтон, губернатору Вірджинії Тіму Кейну, губернатору Канзасу Катлін Себеліус та сенатору Івану Бею, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама визначився з кандидатурою віце-президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути