пʼятниця, 22 серпня 2008 15:36

На Хрещатик можна буде потрапити лише за перепустками

На Хрещатик можна буде потрапити лише за перепустками

Цими вихідними на деяких центральних вулицях Києва не лише буде перекрито рух автотранспорту, але і заборонено прохід громадян без відповідних запрошень.

Як повідомляє прес-служба Президента України Віктора Ющенка, зокрема, завтра, у День Державного Прапора, буде заборонено рух транспорту і прохід громадян приблизно із 06:00 до 11:00. Заборона руху стосується вулиць: Хрещатик (від Прорізної до Європейської площі), Інститутської (від Хрещатика до Ольгинської), Городецького (від Хрещатика до Заньковецької), Михайлівської (від Хрещатика до Трьохсвятительської).

У неділю, у День незалежності, рух транспорту, а також прохід громадян на заходи без відповідних запрошень буде заборонено приблизно із 06:00 до 13:00. Заборона діятиме на вул. Хрещатик (повністю), Великій Васильківській (від вул. Саксаганського до пл. Льва Толстого), площі Льва Толстого, Європейській площі, вул. Інститутській (від Хрещатика до Ольгинської), вул. Городецкого (від Хрещатика до Заньковецької), вул. Михайлівській (від Хрещатика до Трьохсвятительської). Крім того, буде перекрито, під час пересування військової техніки, Володимирський спуск, вул. Сагайдачного (повністю), Контрактова площа, вул. Іллінська, вул. Набережно-Хрещатицька, Нижній Вал.

24 серпня із початку роботи метро станція "Майдан Незалежності" буде закрита до закінчення військового параду. Всіх, хто одержав запрошення на урочисті заходи, закликають "до більшої дисциплінованості". Ці люди проходитимуть контроль на безпеку. Так, вони мають прибути на заходи заздалегідь - за 30-50 хвилин до початку - і мати при собі посвідчення особи. Бажано брати із собою мінімальну кількість речей (пакунків, сумок тощо), повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «На Хрещатик можна буде потрапити лише за перепустками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути