Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2008 16:15

Тимошенко відповіла Балозі на звинувачення у змові з Москвою

Тимошенко відповіла Балозі на звинувачення у змові з Москвою

Прем"єр Юлія Тимошенко спростовує свої домовленості з російською владою щодо підтримки її кандидатури на наступних президентських виборах.

"Я хочу це спростувати", - сказала вона на прес-конференції у середу, відповідаючи на питання журналістів щодо звинувачень секретаріату про її змову з Росією.

Коментуючи відповідні звинувачення секретаріату президента, Тимошенко сказала, що подібні заяви потребують "не коментарів, а послуг доброго столяра, який змінить вивіску секретаріату президента, на палату N6".

"Я хочу чітко заявити, що мої дії будуть завжди з Україною. І, я думаю, це ми доводимо діями щодо "Росукренерго", шельфу Чорного моря тощо", - додала прем"єр.

При цьому прем"єр-міністр відзначила, що ніколи ні у минулому, ні зараз не була на Сардинії. "Якщо Секретаріат Президента в цьому сумнівається, вони це можуть запитати у сардин, які плавають в Сардинії. І я думаю, що навіть сардини є свідками того, що там прем"єр-міністра України не було. Чесно кажучи, серйозно коментувати цю тему не повертається язик, тому що дурість вона і є дурість, і коментувати її - це просто принижувати себе", - відзначила Тимошенко.

Нагадаємо, днями замглави Секретаріату Президента Андрій Кислинський заявив, що політичне керівництво Російської Федерації з особливою увагою розглядає рішення про підтримку кандидатури Прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на виборах Президента України.

Він також повідомив, що координація проекту "Вибори - 2010" покладена на створений в Москві центр на чолі з Віктором Медведчуком.

"У центр також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс і Олександр Задорожній. Гуманітарними проектами в Україні займатиметься Дмитро Табачник. На реалізацію проекту підтримки Юлії Тимошенко вже зарезервовано близько $1 млрд.", - додав Кислинський.

За матеріалами: Обком, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відповіла Балозі на звинувачення у змові з Москвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути