Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 14:06

Знайдені останки загиблих на шахті ім. Карла Маркса гірників

Виявлено фрагменти тіл гірників, загиблих на шахті імені Карла Маркса в Єнакієво під час вибуху 8 червня поточного року. Про це сьогодні журналістів повідомив начальник територіального управління Держгірпромнагляду по Донецькій області Микола Малєєв.

"На шахті імені Карла Маркса зараз ведуться аварійно-відновні роботи і пошук потерпілих. Імовірно 9 осіб у кліті. До кліті вже дійшли, зрізали верхній поверх кліті, дістали фрагменти тіл загиблих. Зараз відбувається їх ідентифікація", - сказав М. Малєєв.

Що стосується подальшої долі шахти, то поки вона не відома.

"Вивчається питання, чи вигідно економічно відновлювати шахту або ж почати її ліквідацію, зараз це питання вирішується в Міністерстві вугільної промисловості", - відзначив М. Малєєв.

Вибух на шахті імені Карла Маркса в Єнакієво стався рано вранці 8 червня. У момент події під землею знаходилися 37 гірників. Вибух був такої сили, що постраждали не тільки ті, хто знаходився під землею, але і п"ять осіб на поверхні. Один шахтар загинув. Роботи з ліквідації наслідків аварії на шахті тривають, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Знайдені останки загиблих на шахті ім. Карла Маркса гірників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути