понеділок, 04 серпня 2008 08:27

Ющенко дав 10 днів на відновлення сполучення на Західній Україні

Президент України Віктор Ющенко доручив міністерствам з надзвичайних ситуацій, оборони та іншим службам за 10 днів відновити сполучення між населеними пунктами Івано-Франківщини, постраждалої внаслідок стихії. Про це він заявив сьогодні, перебуваючи у Верховині Івано-Франківської області.

За словами Президента, над відновленням мостів і доріг нині працює 1,5 тисячі військових , а завтра на Прикарпаття прибуде ще 500 військовослужбовців.

Ющенко пообіцяв людям, у яких зруйновані будинки, що до Різдва вони справлять новосілля.

За його словами, у постраждалих районах нині є 640 родин, які втратили житло.

Ющенко повідомив, що у понеділок він звернеться до великого бізнесу з проханням посприяти у відновленні зруйнованого житла на Західній Україні.

Президент прогнозує, що кількість зруйнованих будинків може зрости, оскільки відходить вода і будинки руйнуються. "За 4 місяці ми маємо збудувати 700 будинків, - наголосив він. - Я даю слово, що ці будинки будуть кращими, ніж були, бо дуже часто на батьківському подвір"ї, крім купи глини нічого немає".

Президент зауважив, що "ми не одні у цій біді". "З нами вся Україна. Те, що сталося на Західній Україні, зачепило кожного з нас. Це виклик усім. А ми, українці, можемо бути солідарними і подати один одному руку", - додав Глава держави і висловив переконання, що "ми з цим викликом справимося", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко дав 10 днів на відновлення сполучення на Західній Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути