Ексклюзиви
субота, 02 серпня 2008 13:32

Чорноморський флот звинувачує українців у постачаннях прострочених продуктів

Командування Чорноморського флоту звинуватило українських постачальників продовольства в завищенні цін і спробах реалізувати прострочений товар.

"Найбільш поширений приклад в цьому відношенні - це спроби інших постачальників купити "лежалий товар", а нам, "перебивши" ярлики якості, перепродати його втридорога", - заявив журналістам заступник командувача Чорноморським флотом в тилу контр-адмірал Олексій Бєлкін.

"В Росії подібних спритників ми б швидко поставили на місце, а ось на чужому діловому полі це вдається не завжди, - сказав Бєлкін. - Але боремося, виявляємо, відправляємо "некондицію" назад".

При цьому, за його словами, транспортні витрати, митні збори, інші різного роду "імпортні накрутки", з яких зрештою складається остаточна ціна, роблять постачання продовольства з Росії дуже накладними.

"Отже вихід один: шукати добросовісних партнерів в Україні", - зазначив російський адмірал.

Він зазначив, що "Чорноморський флот є "зовнішнім" флотом Росії, що, відповідно, спричиняє за собою абсолютно особливий, не властивий іншим російським флотам і флотиліям тягар проблем і особливостей.

Характеризуючи ситуацію з забезпеченням флоту продовольством і видачею військовослужбовцям продовольчих пайків, начальник тилу ЧФ зазначив, що останнім часом подвоїлися обсяги закупівель продовольства і, відповідно, в стільки ж зросла інтенсивність роботи фахівців відповідних тилових підрозділів. Як наслідок, особливо гостро постали проблеми складських приміщень і кадрів, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Чорноморський флот звинувачує українців у постачаннях прострочених продуктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути