Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2008 15:41

Пенсіонер, який пригощав Ющенка коньяком, судитиметься з Жванією

Чернігівський пенсіонер-антиквар Валентин Шур, до якого Віктор Ющенко заїжджав перед вечерею на дачі в екс-заступника СБУ Володимира Сацюка, має намір подати до суду на Давида Жванію за образу особистості.

Про це він сказав в інтерв"ю "Фактам", коментуючи заяви Жванії про те, що в "якогось шизофреніка" Ющенко пив дубову настойку.

"Те, що Віктор Андрійович випив дві чарки, та ще й інших змушував, - неправда. Коли гості пішли, я помітив на тумбочці одну недопиту чарку. Може, звичайно, саме Жванія її залишив. Раніше я дуже поважав цього грузина. Але якщо він справді говорив такі речі, подам на нього до суду", - сказав пенсіонер.

"Назвав мене шизофреніком. У мене такого діагнозу немає. Навпаки, маю дозвіл на носіння зброї, що є доказом того, що ні в псих-, ні в наркодиспансері на обліку не перебуваю. А барига - це взагалі образа! Якщо який-небудь адвокат візьметься за цю справу, віддам йому половину отриманої за моральний збиток суми!", - обурився Шур.

За його словами, він справді пригощав Ющенка і людей, які його супроводжували, своїм "фірмовим шуровським коньяком".

"Близько п"ятої години вони приїхали. Зайшли усі от у цю саму кімнату - Ющенко, Порошенко, Червоненко, Жванія, Пинзеник. Я дістав свій фірмовий, "шуровський", коньяк. Червоненко схопив пляшку, налив собі і - хлоп! - швидко випив. Ющенко зазначив: "Що ж ти, Женя, один п"єш?" Я розлив напій усім по чарках. Потім спеціально поміряв шприцом - Віктору Андрійовичу і собі налив приблизно по вісім "кубиків". Це ж всього вісім грамів, хіба це багато?", - розповів пенсіонер.

"Ющенко випив і дуже похвалив, мовляв, кращого коньяку в житті не куштував. Попросив дати йому цю пляшку з собою, що я, звичайно, із задоволенням зробив", - додав він.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер, який пригощав Ющенка коньяком, судитиметься з Жванією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути