Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 08:27

"Динамо" на останніх хвилинах вирвало перемогу у "Дрогеди"

"Динамо" на останніх хвилинах вирвало перемогу у "Дрогеди"

Перший єврокубковий матч у нинішньому сезоні вийшов для "Динамо", відверто кажучи, нелегким. "Дрогеда", яка не хапає зірок з неба навіть у відверто слабкому чемпіонаті Ірландії, дала справжній бій іменитому суперникові.

Матч почався з хвилини мовчання на знак скорботи по жертвах повені, яка в останні дні бушувала в Західній Україні.

У першому таймі гості прогнозовано володіли перевагою, але змогли втілити її лише в один забитий м"яч. Алієв подав зі штрафного практично від правого кутового прапорця, воротар помилився на виході, і Михалик точним ударом зблизька відкрив рахунок у матчі.

У подальшому "Динамо" продовжувало володіти ініціативою, але до реально небезпечних моментів біля воріт господарів справа так і не доходила. Не пройшло і двох хвилин після відновлення гри в другому таймі, як ірландці несподівано зрівняли рахунок. Кудузовіч навісив з правого флангу, і Х"юз, опинившись наодинці в центрі штрафного майданчика, пробив головою по воротах "Динамо". Шовковський на удар зреагував, але перешкодити м"ячу залетіти в сітку не зміг.

Надалі динамівці мали незліченну кількість гольових моментів. Але в черговий раз позначилася давня проблема нашої команди - реалізація залишає бажати кращого. Практично кожен з гравців передньої лінії мали по два-три моменти для взяття ірландських воріт, але добитися свого вдалося лише Алієву на останніх хвилинах матчу. Олександр накрутив декількох захисників у лівому кутку штрафного майданчика, і несподівано пробив у ближній кут - воротар "Дрогеди" навіть не ворухнувся, поки м"яч влітав у сітку.

"Дрогеда" - "Динамо" - 1:2 (0:1)

(перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів)

"Дрогеда": Юінгс, Хендрікс, Гартланд, Х"юз, Бейкер, Бірн, Зайєд, Кіган (Шеллі, 70), Махер, Кехілл, Кудузовіч (Барретт, 62)

"Динамо": Шовковський, Бетао, Михалик, Діакате, Несмачний, Вукоєвіч, Гіоане (Шацьких, 80), Нінковіч, Алієв, Бангура (Кравець, 61), Мілевський (Ель Каддурі, 88)

Голи: Михалик (23), Х"юз (47), Алієв (85)

Попередження: Кравець (82)

www.fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" на останніх хвилинах вирвало перемогу у "Дрогеди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути